The Elvis Memorial Day 2023

De 16e Elvis Presley Memorial Day was meer dan memorabel afgelopen zondagmiddag, 20 augustus 2023 in Sint Oedenrode. Onze muzikale held is alweer 46 jaar geleden overleden maar leeft nog steeds voort in de harten van veel Rock & Roll fans! Organisator Bernie de Brouwer heeft op de nieuwe, zeer ruime locatie bij manege Pijnhorst een boeiende dag georganiseerd waar wij als Rootsy Rock & Roll band mochten optreden, samen met de Nederlandse ETA’s (Elvis Tribute Artists) Peter Ryan en Jonnie Mulder. De zon stond hoog aan de hemel. De vele kraampjes met artikelen uit de jaren 50 en 60, de fanclub It’s Elvis Time en de prachtige oldtimers zorgden voor een gezellige sfeer en onder andere de Brabantse Boogie Woogie Club “The Thunderbirds” waren weer stijlvol gekleed. Op de dansvloer gingen alle remmen los! We hebben genoten van het gezellige publiek en de volle dansvloer. Dank alle aanwezigen voor de hartelijke Brabantse sfeer en graag tot een volgende keer!

Klik hier voor een mooie indruk van deze memorabele dag