De zon stond hoog aan de hemel en op de Maas in het centrum van Rotterdam waren allerlei activiteiten op en langs het water deze 3 september 2023. De laatste dag van de wereldhavendagen kon wel wat extra golfslag gebruiken, dus circa 180 fans voeren met ons mee op het partyschip “De Rotterdammer”. Rockend en rollend voeren we onder andere langs de Erasmusbrug, Willemsbrug, Hotel New York, de Euromast en andere gedeeltes van de grootste haven van Europa. Onze gasten gingen gelijk los op de dansvloer bij de eerste tonen van “Great balls of fire” en bleven enthousiast swingen en zingen. Op het zonnige dek genoten mensen van de activiteiten op het water en de skyline van de stad en naast de dansvloer was genoeg ruimte om bij de bar wat te drinken of gezellig aan een tafel de swingende menigte gade te slaan. The Roustabouts en het publiek waren weer uitgelaten en bevredigd na deze 5e fanclubdag op de Rotterdamse wateren. Met een voldaan gevoel meerden we aan het begin van de avond weer aan op de kade. Onze drummer en manager Joop Regoord heeft deze middag weer tot in de puntjes georganiseerd en we kunnen met een goed gevoel hierop terugkijken. Op naar de volgende optredens!