X
Back to the top

De Bandleden

Gerben Bootsma

VOCALS

Vanaf de jaren ’80 de leadzanger en slaggitarist van diverse rock- en Top 40 bandjes in Friesland en Groningen. In de jaren ’90 geëmigreerd naar Den Haag waar hij naast Rock & Roll ook met eigen Nederlandstalig werk optreedt en zo nu en dan een Fries lied ten gehore brengt. Thuis warmt hij zijn stem graag op met Rock & Roll liedjes, wat ook de motivatie geweest is om met The Roustabouts het Rock & Roll virus verder te verspreiden.

Johan Schippers

GUITARS

Een rasgitarist met het authentieke Rock & Roll geluid waarmee hij de jaren ’50 en ’60 laat herbeleven. Hij is een virtuoos op sologitaar en speelt tevens met gemak andere muziekstijlen, zijn ervaring reikt dan ook tot ver in het Haagse popcircuit. Als muzikant laat hij eveneens graag zijn stembanden horen; hij speelt daarbij zowel bas-, slag- als sologitaar.

Paul Selier

BASS

Geen onbekende in de Haagse muziekscene, thuis op zowel bas als gitaar. 

Het spelen in Rock&Roll /Sixties “revival bands” vormt de rode draad in zijn muzikale loopbaan.

Joop Regoord

DRUMS

De ruggengraat van elk optreden, zit stevig achter zijn drumstel, waarvan hij er vele heeft versleten door de jaren heen. Rotterdammer, met muzikale Haagsche Roots. Ruim 40 jaar ervaring in de diverse bands, van amusement tot rock en disco. Samen met de bassist de motor van de band en altijd voor 100% aanwezig met strak drumwerk!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte

The Roustabouts 2018-2021 ©