X
Back to the top

The Little Roustabouts

Heel indrukwekkend al die Marshall stacks, maar Johan was alleen maar te gast bij de hardrockband ‘Backfire’ tijdens de soundcheck om voor het eerst een ‘goede’ electrische gitaar te proberen. Zijn vader had dit geregeld voor hem in ‘het Paard’ in Den Haag, maar eerlijk is eerlijk het ziet er indrukwekkend uit. Wist je dat Johan een groot fan is van Mark Knopfler?

Little Paulie

Little Paulie

Paul Selier

Hier ontwikkelde Paul al zijn liefde voor gitaren, dat zie je meteen, en nog altijd zijn (bas)gitaren zijn grote liefde. Als je geregeld naar The Roustabouts komt kijken dan zul je de meest exotische exemplaren zien die hij geregeld meeneemt voor een gig of oefenavond. Wist je dat een andere passie van Paul oude stripboeken verzamelen is? Vraag maar eens!

Little Gerbie

Gerben Bootsma

De jongste van het gezelschap. Gerben bracht zijn hele jeugd in Friesland door, dus deze foto zal daar waarschijnlijk ook genomen zijn. Dit zijn Gerben’s eerste stappen op gitaargebied en niemand had hem nog verteld dat de dikke snaren boven moeten, maar dat heeft hij uiteindelijk jaren later in Den Haag geleerd. Wist je dat hij ook erg lekkere Nederlandstalige eigen nummers schrijft en zingt?

Little Jopie

Joop Regoord

De knapste studd van de band, dat zie je meteen, toen moest hij waarschijnlijk de dames al van zich afslaan en dat is eigenlijk nog steeds niet veranderd. De rock & roll motor in hart en nieren toen en nu. Wist je dat Joop een enorme Beatles-fan is? Als je een uurtje hebt, moet je het hem maar eens vragen.

The Roustabouts 2018-2024 ©