Beste fans,

Je komt er niet onderuit maar ook bij ons zorgt het coronavirus nu voor de nodige gevolgen, wat betekent dat ons radio-optreden op RTW te Waddinxveen van vanavond (12 maart 2020) helaas niet door zal gaan.

Bericht van RTV-Waddinxveen:

Beste gasten van Nederbeat,

Helaas moeten wij vanavond alles cancelen vanwege het Coronavirus. Wij hebben al enkele gevallen in Waddinxveen, en wij als RTW FM willen niet verantwoordelijk zijn dat jullie iets oplopen. De eerste twee weken zullen wij voorlopig geen grote getale gasten ontvangen. Wij hopen op jullie begrip en wij hopen jullie volgende maand weer te kunnen ontvangen. Namens het bestuur van RTW FM, liefs Willy Klomp,

Voorzitter RTW FM

https://www.rtw.nl/rtw-fm-voorlopig-gesloten-voor-groepen-bezoekers


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.