De 3e “The Roustabouts” Fanclubdag (UITVERKOCHT!)

Wij waren verrast door de enorme belangstelling voor onze fanclubdag en moeten je mededelen dat de boot vol is. Geen kaarten? Dan heb je ‘m gemist.

De vorige twee fanclubdagen waren zeer geslaagd en vele fans hebben ons gevraagd wanneer de volgende fandag komt.  Nou, die komt eraan hoor! Ook deze keer weer op Partyboot “de Rotterdammer”; inschepen vanaf 13:30 uur. We vertrekken om 14:30 uur voor een rondvaart door de Rotterdamse havens van ca. 3 uur en ondertussen word je getrakteerd op onvervalste en dampende Rock & Roll. De toegang voor deze boottocht is € 15,00, dit is inclusief een welkomstdrankje, een ca. 3 uur durende boottocht door de Rotterdamse haven en veel Live Rock & Roll muziek. Na afloop krijgt iedereen een leuke verrassing als aandenken mee naar huis.

Om de verwachtingen goed te kunnen managen, vragen wij je om van tevoren te reserveren en de toegang alvast te betalen. Dat doe je als volgt, maak voor 1 september het bedrag over op rekening nummer: NL 37 RABO 0102 9378 26 t.n.v. J. Regoord, o.v.v. je volledige naam en ROUST 2022. `Voor aanvullende info neem contact op Joop, via mail joop@the-roustabouts.nl of telefonisch op 06-51233371.

Rock The Boat!!